”Alussa oli Sana” ja nyt perimästämme löytyi kielioppi

Lääkäri Pekka Reinikainen on kirjoittanut 29.2.2016 ainutlaatuisen blogikirjoituksen, joka perustuu Karoliinisen instituutin tutkijoiden marraskuussa 2015 julkaisemaan tutkimusraportiin, joka aiheuttaa uusdarvinisteille lisää harmaita hiuksia.

Perimässämme olevat ihmisen kokoonpano- ja toimintaohjeet on kirjoitettu kirjaimellisesti kirjaimilla, kirjaimellisesti sanoilla ja kirjaimellisesti lauseilla. Mikä kirja tahansa voidaan nykyään tallentaa DNA:han. Yhteen grammaan DNA:ta voitaisiin teoriassa tallentaa 70 miljardin kirjan tekstit. Tunnettujen 2 miljoonan lajin kokoonpano- ja toimintaohjeet painavat vain 0,035 milligrammaa, mikä on 2% hyttysen painosta!

Ihmisessä on 200 erilaista solutyyppiä. Ne ovat kaikki lähtöisin yhdestä hedelmöityneestä munasolusta. Jokaisessa solussa on saman verran ohjelmoitua merkkijonoa kuin sadassa hyllymetrissä kirjoja on tekstiä. Jokainen solutyyppi poimii tästä kirjastosta tarvitsemansa ohjekirjat. Maksan solujen toiminnot eivät ole samoja kuin munuaisten. Ymmärrys näiden toimintojen säätelystä lisääntyy, kun solujen kielestä löydettiin ”kielioppi”.

Kirjoitus jatkuu... lue koko kirjoitus alla olevan linkin kautta; 

29. helmi, 2016

0

Uusimmat kommentit

19.09 | 15:33

Hienoa, että löysit kuvista Anneli-vaimosi. Anneli siirtyi muistaakse...

18.09 | 13:55

Kolmannen ja neljännen luokan kuvissa vaimoni Anneli Rasimäki. ...