Haluammeko ymmärtää asioita, jotka eivät ehkä ole jokaisen median jatkuvassa tarjonnassa. Meitä opetetaan koulussa ymmärtämään monia asioita, mutta jokin alue jää vähemmälle. Kenties kieltäydymme ottamasta vastaan jotain asiaa. Kysymys Luojastamme ja hänen opetuksistaan ovat oma alueensa ja niitä ei useinkaan soviteta jokapäiväisiin asioihin. Talous ja sen saavutukset, onnistumiset tai epäonnistumiset ovat kaiken keskiössä.

Miten olisi jos menestyminen olisikin kiinni siitä, mitä Luojamme tahtoo meidän tekevän? Talousmatematiikka on asia, jota yritetään vääntää kaikilla keinoilla ja kaikessa mahdollisessa. Koko maailma pyörii talouden ympärillä. Niin se vaan on, että rahaa me palvomme ja sen ihmeellistä voimaa!

Kuitenkin meille on sanottu jotain muutakin aikanaan ja se kaikki on kirjoitettu meille ohjeeksi ja ojennukseksi.

Raha ei voi merkitä kaikkea, vaikka niin luulemme.

Jokaisen on muistettava, että tämän elämän ajan meillä on mahdollisuus tehdä ikuisuuteen vaikuttava valinta. Tämä valinta on rahaa ja mammonaa ylivertaisesti tärkeämpi ja parempi asia.

 

Ikuisuuteen tähtääviä sanoja:

Jeesus sanoi heille: "Tätä tarkoittivat minun sanani, jotka puhuin teille ollessani vielä teidän kanssanne. Kaiken sen pitää käydä toteen, mitä minusta on kirjoitettu Mooseksen laissa, profeetoissa ja psalmeissa." 

Silloin hän avasi heidän ymmärryksensä käsittämään Kirjoitukset.

Ja hän sanoi heille: "Näin on kirjoitettu. Kristuksen tuli kärsiä ja kolmantena päivänä nousta kuolleista, ja parannusta syntien anteeksiantamiseksi on saarnattava hänen nimessään kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.

Te olette tämän todistajat.

Ja minä lähetän teille sen, minkä minun Isäni on luvannut. Mutta pysykää te tässä kaupungissa, kunnes teidät puetaan voimalla korkeudesta." 

 

Jeesuksen taivaaseenastuminen

Sitten Jeesus vei heidät pois, lähelle Betaniaa, ja kohottaen kätensä hän siunasi heidät.

Siunatessaan heitä hän erkani heistä, ja hänet otettiin ylös taivaaseen.

He kumartuivat palvomaan (kumartuivat Hänen eteensä) häntä ja palasivat sitten Jerusalemiin suuresti iloiten.

Ja he olivat alati temppelissä ja ylistivät Jumalaa. (Luuk. 24:45-53)

Tätä edellä kerrottua asiaa me muistelemme helatorstaina!

13. touko, 2015

0

Uusimmat kommentit

19.09 | 15:33

Hienoa, että löysit kuvista Anneli-vaimosi. Anneli siirtyi muistaakse...

18.09 | 13:55

Kolmannen ja neljännen luokan kuvissa vaimoni Anneli Rasimäki. ...