Iltasanomat: Julkaistu: 21.3.2014 23:15

Nykyinen maailmanjärjestys saattaa romahtaa muutamassa vuosikymmenessä, kertoo uusi, Nasan Goddard-avaruuslentokeskuksen sponsoroima tutkimus. Tutkimus perustuu poikkitieteelliseen HANDY-malliin ja sitä johti matemaatikko Safa Motesharrei.

Miltä tuntuu tällainen uutinen menestyksekkään maailmamme tutkijoilta?

Lehti jatkaa:

Usein tavataan sanoa, että niin hyvistä kuin huonoistakin vaiheista on maailmanhistoriassa runsaasti esimerkkejä. Tällä perustellaan sitä, ettei muutoksista tarvitse olla huolissaan.

Oletko nyt oikeasti huolissasi tulevaisuudestamme?

Tutkimuksen perusteella tilannetta ei voi ratkaista ennakolta muulla kuin elintapojen tai elämän kokonaisvaltaisella uudelleen kytkennällä. Jos elämä on ollut tähän asti maallisten asioiden ainaista huolehtimista, on otettava uusi ajattelun alue. Mitä sitten jos ja kun elämä ei olekaan enää mahdollista, minne sitten joudun. Tuhoudunko kokonaan ja miten käy omaisteni? Kysymyksiä on paljon, mutta vastauksia vähän.

Tässä on sinulle erittäin hyvä vastaus, joka kannatta ottaa todesta.

Jeesus sanoo meille:

 Tie, totuus ja elämä

"Älköön teidän sydämenne olko levoton. Uskokaa Jumalaan, uskokaa myös minuun. Minun Isäni kodissa on monta huonetta. Ellei niin olisi, sanoisinko teille, että menen valmistamaan teille sijaa? Vaikka minä menenkin valmistamaan teille sijaa, tulen takaisin ja otan teidät luokseni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.

Pelastus.

Tänä päivänä on pelastuksen päivä, jos et ole vielä vastaanottanut pelastusta Herrassa Jeesuksessa. Pelastuksen evankeliumi Herrasta Jeesuksesta julistetaan sekä juutalaisille että pakanoille. Kun tunnustat syntisi Jumalalle ja teet parannuksen sekä uskot Herraan Jeesukseen, niin synnin syyllisyys otetaan pois sinun sydämestäsi ja saat syntien anteeksiantamuksen sekä iankaikkisen elämän.

Joko helpottaa?!

22. maalis, 2014

0

Uusimmat kommentit

19.09 | 15:33

Hienoa, että löysit kuvista Anneli-vaimosi. Anneli siirtyi muistaakse...

18.09 | 13:55

Kolmannen ja neljännen luokan kuvissa vaimoni Anneli Rasimäki. ...