Monet sanovat, että Raamattu on vanhentunut tai ainakin osa siitä on pois heitettävää. Jotkut sanovat sitä historian kirjaksi, joka on vain aikansa tuote.

Onko kaikki totta, mikä on Raamattuun kirjoitettu?

Raamattu itse todistaa Paavalin toisessa kirjeessä Timoteukselle 3:16. Koko Raamattu on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, ja se on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi vanhurskaudessa,

17. jotta Jumalan ihminen olisi täydellinen ja varustautunut kaikkiin hyviin tekoihin.

Raamattu on siis syntynyt Jumalan Pyhän Hengen vaikutuksesta, joten se on Jumalan inspiroima ja valvoma teos. Miksi sitä vastaan voidaan kapinoida?

On syntynyt toisia teorioita, jotka ovat alkaneet viehättää enemmän kuin alkuperäinen Raamattu. On syntynyt liberaaliteologia, joka on vähitellen vesittänyt alkuperäistä sanomaa. On annettu periksi jossain kohdassa Raamatun totuudesta ja pian jostain toisestakin ja vähitellen kyseenalaistetaan koko Raamattu. Nykyisin jo suututaan siitä, jos joku puhuu totuuksia Raamatusta ja se satuttaa kun synnit julistetaan synneiksi.

Eikö juuri se todista Raamatun olevan totta jos Raamatun sana satuttaa syntistä.

Voit itse vakuuttua siitä, että seuraava kohta ei jätä sinua kylmäksi:

Ap.t. 3: 19. Tehkää siis parannus ja kääntykää, että teidän syntinne pyyhittäisiin pois

20. ja että virvoituksen ajat tulisivat Herran kasvoista ja hän lähettäisi teille ennalta määrätyn Voidellun, Jeesuksen.

21. Taivaan oli määrä ottaa hänet luokseen niihin aikoihin asti, jolloin kaikki asetetaan kohdalleen. Tästä Jumala on puhunut ikiajoista asti pyhien profeettojensa suulla.

22. Mooses on sanonut: 'Profeetan, minun kaltaiseni, on Herra, teidän Jumalanne, herättävä teille veljienne joukosta. Kuulkaa häntä kaikessa, mitä hän teille puhuu.

23. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka ei tätä profeettaa kuule, hävitetään kansasta.'

24. Myös kaikki profeetat Samuelista alkaen, järjestään kaikki, jotka ovat puhuneet, ovat ennustaneet näistä päivistä.

Tässä on profetia, joka täyttyy hetkellä millä hyvänsä. Ole siis hereillä ja usko se sekä koko Raamatun sanoma, joka on Jeesus Kristus vapahtaja ja se on totta.

18. heinä, 2013

0

Uusimmat kommentit

19.09 | 15:33

Hienoa, että löysit kuvista Anneli-vaimosi. Anneli siirtyi muistaakse...

18.09 | 13:55

Kolmannen ja neljännen luokan kuvissa vaimoni Anneli Rasimäki. ...